نگران «موج دوم کرونا» در کرمانشاه هستیم/ ایمنی در مقابل این ویروس رخ نداده است

نگران  «موج دوم کرونا» در کرمانشاه هستیم/ ایمنی در مقابل این ویروس رخ نداده است

💠دکتر سارا شاه آبادی مدیر گروه کنترل بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه در گفتگو با خبرگزاری فارس : 🔻🔻

🔻عادی شدن شیوع ویروس کرونا از نگاه مردم، ما را از شروع موج دوم این بیماری در استان نگران کرده است.

🔻با توجه به افزایش آمار تعداد مبتلایان به بیماری کرونا در استان، در هفته اول و دوم اسفندماه کرمانشاه جزء استان‌های کم‌شیوع بود.

🔻 نگرانی ما این است که ایمنی دسته جمعی که معمولا در اپیدمی بیماری‌های واگیر‌دار اتفاق می‌افتد در استان ما اتفاق نیفتاده باشد.

🔻موارد مثبت در استان روز به روز افزایش می‌یابد یعنی ایمنی که در استانهای پرشیوع  ایجاد شده و میزان بروز را در حال حاضر کاهش داده است در استان کرمانشاه اتفاق نیفتاده است.

🔻 باید همچنان مراقبت‌های لازم را انجام دهیم، چون اگر ایمنی دسته جمعی ایجاد نشده باشد ویروس با شدت بیشتری فعالیت خود را در موج دوم شروع می‌کند.

🔻متاسفانه مردم به شرایط دید خیلی عادی دارند، خیلی از افراد دیگر از ماسک و دستکش استفاده نمی‌کنند، هنوز زنجیره انتقال ویروس قطع نشده و در برابرکرونا ایمن نیستیم.

🔻مردم باید همچون هفته اول و دوم فروردین‌ماه که بسیار خوب با دانشگاه علوم پزشکی همکاری داشتند این همکاری را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ادامه دهند تا با شرایط ناگواری در این خصوص مواجهه نشویم.

▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا