شناسایی ۴۹۴ بیمار سرپایی مبتلا به کرونا در استان تا کنون

شناسایی  ۴۹۴ بیمار سرپایی مبتلا به کرونا در استان تا کنون
🔴 شناسایی ۴۹۴ بیمار سرپایی مبتلا به کرونا در استان تا کنون

💢دکتر شکیبا سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه خبر داد:🔻🔻

💠 از هشتم فروردین ماه انجام تست از بیماران سرپایی در استان آغاز شد و تا کنون ۴۹۴ بیمار مبتلا به کرونا شناسایی شده است.

💠 این اقدام دانشگاه گامی مهم و ارزشمند در جهت کاهش و قطع زنجیره انتقال این ویروس در جامعه است.

💠با شناسایی ۴۰ مورد جدید بیماران مبتلا به کرونا که ۶ مورد آن مربوط به بیماران بستری و ۳۴ مورد نیز مربوط به بیماران سرپایی است، تعداد مبتلایان به این بیماری در استان کرمانشاه به ۹۳۰ نفر رسید و متاسفانه از این تعداد، ۶۳ نفر جان باختند.

💠 از مجموع تعداد مبتلایان استان، ۴۳۶ نفر جزو بیماران بستری و ۴۹۴ نفر نیز جزو بیماران سرپایی می باشند.

💠 از ابتدای شیوع ویروس کرونا به استان تا امروز ۲۰۸۲ نفر بستری شدند که از این تعداد ۱۸۹۲ نفر ترخیص شده و ۱۲۷ نفر نیز در حال حاضر در بیمارستان های استان بستری می باشند.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا