جلسه ی درون بخشی مدیران گروه های کارشناسی ستاد مبازه با بیماری کرونا ویروس ( کووید 19)

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی

جلسه ای در تاریخ 31/1/99 در سالن جلسات با حضور دکتر شکیبا معاون بهداشتی،معاون فنی، معاون اجرایی و مدیران گروه ها در سالن جلسات برگزار گردید.

دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد: با توجه به فعالیت ها پیگریها و آموزش های مستمر حوزه بهداشت در خصوص پیشگیری و کنترل شیوع بیماری کرونا ویروس (کووید 19) که عامل موثر و مهم در مهار اپیدمی این بیماری تا کنون در استان کرمانشاه بوده این کار نشانگر گسترش دامنه فعالیت معاونت بهداشتی می باشد که این فعالیت ها تا شکست بیماری کرونا ویروس ادامه دارد و خواهد داشت که این امر خود در راستای سیاست های حوزه بهداشت برای تامین سلامت آحاد مختلف جامعه است.

وی افزود :کماکان تلفن های 2525 به قوت خود پابرجا می باشد. ضمنا اعلام می گردد که تست های PCR انجام شده دقیق می باشد و دقت تست های PCR  خیلی بالاست.

وی  در پایان افزود: باید از فعاالیت های مستمر و بی شاعبه همکاران آزمایشگاه که خط مقدم این بیماری هستند و به مناسب روز آزمایشگاه تبریک تقدیر به عمل آید.

۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۳:۳۸