تعامل بیشتر متولیان سلامت و امنیت

تعامل  بیشتر متولیان سلامت و امنیت

✅صبح امروز رییس دانشگاه که وی را معاونین توسعه و بهداشتی، رییس دفتر ریاست دانشگاه و مدیر حقوقی همراهی می کردند با دکتر کرمی دادستان دادسرای عمومی و انقلاب کرمانشاه دیدار و گفتگو کرد.

💠 دکتر مرادی رییس دانشگاه:🔻🔻

◽️انتصاب جنابعالی را به عنوان دادستان کرمانشاه تبریک می گویم و از خداوند منان برایتان آرزوی توفیق روز افزون دارم.

◽️مجموعه بهداشت و درمان به دلیل اینکه با اقشار مختلف جامعه سروکار دارد و حوزه کاری گسترده ای دارد، دارای اهمیت ویژه ای است.

◽️تعامل خوبی بین دانشگاه و دستگاه قضا وجود دارد، که امیدوارم با حضور شما این همکاری ها بیشتر شود.

💠دکتر کرمی دادستان کرمانشاه:🔻🔻

◽️دانشگاه علوم پزشکی و پرسنل بهداشتی و درمانی به عنوان خط مقدم سلامت وظیفه خطیری بر عهده دارند که اینجانب به عنوان یک شهروند کرمانشاهی قدردان زحمات شما هستم.

◽️در شرایط بوجود آمده کنونی نقش ایثارگرانه و فداکارانه پزشکان و پرستاران، بیش از هر زمان دیگری برای مردم مشخص شد.

◽️مجموعه قضایی استان با تمام توان حامی و پشتیبان دانشگاه علوم پزشکی و کادر درمان می باشد و در این راه از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.

✔️۱۸ فروردین ۹۹

▫️▫️▫️▫️▫️▫️