🔹طی چند روز گذشته تعداد بیمارانی که نیاز به بستری و ICU داشتند بیشتر شده اما تعداد بیماران سرپایی کاهش یافته است

💢دکتر مرادی رییس دانشگاه:🔻🔻

🔹از چند روز پیش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و زنجان علاوه بر بیماران بستری، به عنوان پایلوت کشوری اقدام به انجام تست‌ PCR جهت بیماران سرپایی با نظر پزشک نیز نموده اند که این امر موجب افزایش آمار مبتلایان شده است، اما در کنترل اپیدمی به ما کمک می کند.

🔹تا کنون ۴۱۰۰ بیمار مشکوک به کرونا در ۲۰ کلینیک ۱۶ ساعته دانشگاه در سطح استان ویزیت شده اند.

🔹در ایام نوروز ۱۵۴۰۰۰ مسافر به استان وارد و ۷۶۰۰ نفر نیز از استان خارج شده اند که این تعداد بالقوه احتمال بروز اپیدمی را بیشتر می کند.

🔹طرح فاصله گذاری اجتماعی کماکان باید حفظ شود، در غیر اینصورت احتمال افزایش بیماری وجود دارد.

💢دکتر وزیری رییس بیمارستان گلستان🔻🔻

🔹در ابتدای همه گیری هر بیمار توان آلوده نمودن ۳ نفر را داشت اما هم اکنون این شیب در حال تعدیل و تنزل است.

🔹اگر مشارکت مردم در طرح فاصله گذاری اجتماعی در استانها در سطح ۲۵ درصد باشد، میانگین مراجعات روزانه در کشور حدود ۹۰ هزار نفر خواهد بود و اگر این سطح به ۴۰درصد برسد این مراجعات به ۱۰ هزار نفر کاهش می یابد.

🔹با توجه به اینکه هر استان شرایط خاص خود را دارد، لذا برای کل کشور نمی توان یک الگوی واحد در نظر گرفت.

💢دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه:🔻🔻

🔹بیش از یکصد هزار نفر از استانهای دیگر به عنوان میهمان در سامانه ثبت نام شده اند که کد ملی این افراد وجود دارد، که جهت دسترسی به شماره همراه آنان نیازمند کمک ثبت احوال و مخابرات هستیم.

🔹با توجه به اینکه اجباری در خصوص طی نمودن دوره نقاهت بیماران در نقاهتگاه ها وجود ندارد، از این امر استقبال نمی شود و بیماران تمایلی به حضور در نقاهتگاهها ندارند.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا