اخبار

نکات مهم برای پرهیز و محدودیت های غذایی در دوران نقاهت بیماری کووید- 19

نکات مهم برای پرهیز و محدودیت های غذایی در دوران نقاهت بیماری کووید- 19

1-    پرهیز از غذاهای سنگین مانند آش گوشت  غلیظ ، ماکارونی ، و سوسیس که هضم آن دشوار است.

2-    محدود کردن غذاهای  پرچرب و  یا سرخ کرده مانند الویه ، سیب زمینی سرخ شده ، پنیر پیتزا ، انواع کوکو و کتلت

3-    عدم مصرف انواع فست فودها و غذاهای آماده و فرآوری شده

4-    ممنوعیت استفاده از ترشی ها و سرکه که سبب خشکی دستگاه تنفس و تحریک آن می شوند.

5-    محدودیت مصرف نمک و شورها و غذاهای کنسروی  شور

6-    محدود کردن مصرف شیر و لبنیات( به جزء نوع پروبیوتیک ) که ایجاد موکوس در دستگاه تنفسی می کنند .

7-    محدود کردن استفاده از رب گوجه ، فلفل ، انواع سس های تند و سس خردل

8-    محدود کردن مواد شیرین و شیرینی ها ، آبمیوه های صنعتی ، نوشابه های گاز دار ، شکر ، مرباو قند

9-    محدود کردن نوشید نی ها و خوراکی های محرک مانند قهوه ، چای غلیظ ، نسکافه و یا شکلات تلخ

ا-   اجتناب از مصرف زیاد سیر و زنجبیل

1- تداوم محدودیت ها و رژیم غذایی ویژه ، در افرادی که بیماری زمینه ای دارند ( مانند دیابت ، فشار خون بالا و ... )

                                                                                           گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی کرمانشاه فروردین 1399

۱۷ فروردین ۱۳۹۹ ۱۴:۳۳

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید