دلیل افزایش آمار بیماران مبتلا به کرونا در استان، انجام تست pcr جهت بیماران سرپایی در بیمارستانها و مراکز 16 ساعته است

⭕️دکتر شکیبا سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:🔻🔻

🔹🔸با شناسایی 23 بیمار جدید، تعداد مبتلایان به کرونا در استان کرمانشاه به 268 نفر افزایش یافت که متاسفاته از این تعداد، 30 نفر فوت شدند.

🔹🔸از ابتدای شیوع ویروس کرونا به استان تا امروز 1289 نفر بستری شدند که از این تعداد 1124 نفر ترخیص شده و 135 نفر نیز در حال حاضر در بیمارستان های استان بستری می باشند.

🔹🔸انجام تست pcr جهت بیماران مشکوک به کرونا در بیمارستانها و مراکز 16 ساعته استان با نظر پزشک آغاز شده و این بالا رفتن آمار مبتلایان، ناشی از افزایش انجام تست می باشد.

🔹🔸سفر میهمانان نوروزی به استان از اوایل فروردین ماه که از قبل هم قابل پیش بینی بود و هشدارهای لازم نیز در این خصوص داده شده بود، از دیگر عوامل شیوع کروناویروس و افرایش مبتلایان می باشد.

🔹🔸جزو معدود دانشگاههایی هستیم که مجوز انجام تست جهت بیماران سرپایی را از وزارت بهداشت گرفته ایم یعنی در کل کشور و از بین حدود 61 دانشگاه تنها 19 دانشگاه مجوز انجام این امر را دریافت نموده اند.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا