ویدیو کنفرانسی در مانیتورینگ روم معاونت بهداشتی در راستای پیشگیری و مبارزه با کرونا مطرح شد.

هم اکنون
%3cbr/%3e ویدیو کنفرانسی در مانیتورینگ روم معاونت بهداشتی با حضور‌ دکتر شکیبا معاون بهداشتی و مهندس اردلان معاون اجرایی و مدیران گروههای ستادی در راستای پیشگیری و
%3cbr/%3eمبارزه با کرونا مطرح شد
%3cbr/%3e
%3cbr/%3e💢دکتر‌ابراهیم شکیبا معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد%3a🔻🔻
%3cbr/%3e
%3cbr/%3e🔹از پرسنل فداکار، پزشکان وپرستاران دانشگاه علوم پزشکی تقدیر و تشکر می کنم.
%3cbr/%3e
%3cbr/%3e🔹این عزیزان به عنوان مدافعان حریم سلامت به مردم خدمت می کنند.
%3cbr/%3e
%3cbr/%3e🔹از ائمه جمعه و به ویژه نماینده محترم ولی فقیه در استان برای همراهی در انجام اقدامات پیشگیرانه سپاسگزارم.
%3cbr/%3e
%3cbr/%3e🔹از ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و شهرداری کرمانشاه به لحاظ انجام به موقع فرآیند ضدعفونی اماکن عمومی صمیمانه سپاسگزاریم.
%3cbr/%3e
%3cbr/%3e🔹الان بحران را با اقدامات پیشگیرانه می توانیم مدیریت کنیم و در این مرحله با اتخاذ تمهیدات مناسب امکان کنترل بحران را داریم.
%3cbr/%3e
%3cbr/%3e🔹صدا و سیما بسیار فعالیت مناسبی در حوزه اطلاع رسانی و آموزش داشته است که مدیران نیز در برنامه ها حضور بیشتری خواهند داشت.
%3cbr/%3e
%3cbr/%3e🔹ضدعفونی سیستم حمل و نقل عمومی و تاکسی ها روزانه دوبار انجام خواهد شد.
%3cbr/%3e
%3cbr/%3e🔹مردم از فعالیت خدمتگزاران در راستای حفظ سلامت عمومی و انجام اقدامات پیشگیرانه استقبال می کنند و مشارکت بسیار مناسبی را نیز در رعایت توصیه های بهداشتی داشته اند.
%3cbr/%3e
%3cbr/%3e🔹جایگاه های سوخت ساماندهی شود و مسایل بهداشتی به لحاظ استفاده از نازل ها و پرداخت وجه رعایت شود.
%3cbr/%3e
%3cbr/%3e🔹هلال احمر موظف است ترمینال ها و فرودگاه را کنترل نماید و تست تب سنجی را الزاماً برای حفظ سلامت مردم انجام دهند.
%3cbr/%3e
%3cbr/%3e🔹آبفا شهری و روستایی از تمامی امکانات و ظرفیت هاد استفاده کنند که به هیچ شکلی قطعی آب نداشته باشیم.
%3cbr/%3e
%3cbr/%3e🔹بانک ها ضدعفونی عابربانک ها را مدنظر داشته باشند و با رعایت اصول بهداشتی در انجام این مهم کوشا باشند.
%3cbr/%3e
%3cbr/%3e🔹در پایانه ها ورود کامیون ها توسط تیم بهداشتی رصد شود و اقدامات پیشگیرانه نیز انجام گردد.
%3cbr/%3e
%3cbr/%3e🔹تولید ماسک به شکل ابتکاری و با استفاده از ظرفیت برخی کارخانه ها قابل انجام است و این مشکل را حل خواهیم کرد و از همه توان موجود برای تأمین اقلام بهداشتی استفاده خواهیم کرد.
%3cbr/%3e
%3cbr/%3e🔹هیچ نانوایی حق ندارد یک نفر جهت دریافت پول و تحویل نان به مشتری را داشته باشد حضور الزامی نفر دومی جهت تحویل نان در نانوایی
%3cbr/%3e
%3cbr/%3e🔹مراکز عرضه قلیان با اقدام سریع از سوی نیروی انتظامی تعطیل شوند.
%3cbr/%3e
%3cbr/%3e🔹بازارچه های حاشیه شهر به لحاظ رعایتمسایل بهداشتی ساماندهی شوند و ترجیحاً تعطیل شود.
🔹️علاوه بر اورژانس بیمارستانها و مراکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی ، در بعضی شهرستانها مراکز دیگری هم در ساعات عصر و شب برگزار گردد.
%3cbr/%3e%23 کرونا را شکست می دهیم
%3cbr/%3e%23 صبح یکشنبه ۱۱ بهمن ماه
%3cbr/%3e▫️▫️▫️▫️▫️▫️
%3cbr/%3eاینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا است🔻