کمیته هماهنگی پیشگیری از شیوع کرونا ویروس در دفتر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

در تاریخ ۹۸/۱۲/۳ کمیته ی هماهنگی با حضور دکتر ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی،معاون اجرایی، معاون فنی، مدیر گروههای کارشناسی وناظرین شهرستانی در دفتر معاونت بهداشتی برگزار گردید. دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ضمن تاکید بر حساس سازی تمام مدیران و روسای شبکه های بهداشتی و درمانی بر آموزش و اطلاع رسانی و نصب بنر بر درب ورودی اداراتی که تاکنون نصب بنر رو انجام نداده اند و پیگیری تا حصول نتیجه را داشتند. وی افزود که تاکنون خوشبختانه هیچ مورد مثبتی از شیوع کرونا ویروس در سطح استان گزارش نشده است سپس در این جلسه از مدیران ذیربط گزارش اقدامات انجام شده،بیان چالش و حل مشکلات به وجود آمده را در دستور کار این کمیته قرار داد.