کارگاهی در خصوص حجاب و عفاف و تأثیر آن در تحکیم خانواده

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی

سرکار خانم زینب نوروزی، مسئول واحد خواهران نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در تاریخ 15/10/98 در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی جهت پرسنل خانم درخصوص حجاب و عفاف و تاثیر آن در تحکیم خانواده سخنرانی نمود.

ابتدا ایشان بطور مفصل از شأنیت انسان و جایگاه عفاف زن در جامعه صحبت نمود ودر ادامه به تشریح اهمیت حجاب وتبلور ظاهری آن به عنوان ملکه عفت ( عفت ذهنی، کلامی، رفتاری، نگاه، جسمی و ظاهری ) پرداختند.

سرکار خانم نوروزی در ادامه صحبت هایشان به آیاتی از قرآن مجید درخصوص اهمیت وجوب حجاب اشاره کردند.

وی در ادامه به دیگر حکمت وجوب حجاب یعنی آرامش و خوشبختی اشاره و نحوه ایجاد این خوشبختی توسط حجاب و عفاف را بیان کردند.

در پایان به استعمار فرانو و تلاش سرمایه داری برای بدست آوردن بازار خرید در کشورها اشاره شد، که این امر با ترویج فرهنگ بی عفتی و بی حجابی آسان تر است.