هم اندیشی برنامه های گروه های مهندسی بهداشت محیط وحرفه ای کلان منطقه 3کشور

هم اندیشی برنامه های گروه های مهندسی بهداشت محیط وحرفه ای  کلان منطقه 3کشور

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی

هم اندیشی برنامه های بهداشت محیط وحرفه ای درسال جاری در کلان منطقه 3 کشور با حضور گروه های مهندسی بهداشت محیط وحرفه ای کرمانشاه، همدان،کردستان و ایلام به صورت ویدیو کنفرانس  در روزشنبه تاریخ 16/9/98با مدیریت گروه مهندسی بهداشت محیط وحرفه ای معاونت بهداشتی کرمانشاه برگزارگردید. دراین جلسه گزارش کامل شاخص ها، چالش ها، مشکلات و پیشنهادات دربرنامه های بهداشت محیط وحرفه ای دانشگاههای قطب به استحضارمدیر کل محترم مرکز سلامت محیط وکاروکارشناسان مرکزسلامت رسانیده شد. همچنین دراین نشست متناسب با وضعیت برنامه های هردانشگاه راهکارهای رفع مشکلات و ارتقاء شاخص های بهداشت محیط، مطرح گردید. ضمنا مقررگردید گروه مهندسی بهداشت محیط وحرفه ای معاونت بهداشتی کرمانشاه برنامه ریزی لازم را جهت تشکیل جلسات بعدی و پیگیری موضوعات مرتبط درکلان منطقه 3 به عمل آورد.