آغاز اجرای برنامه مکمل یاری با آهن و ویتامین D در دبیرستانهای دخترانه و پسرانه استان کرمانشاه

آغاز اجرای  برنامه مکمل یاری با آهن و ویتامین D در دبیرستانهای  دخترانه و پسرانه استان کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی

دکتر ابراهیم شکیبا معاونت بهداشتی دانشگاه عنوان کرد: با توجه به اهمیت سلامت تغذیه ای نوجوانان و دستورالعمل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، طرح مکمل یاری با آهن و ویتامین D از تاریخ 22 مهرماه 1398 در مدارس متوسطه دخترانه و پسرانه سطح استان آغاز گردید.

در این برنامه،  با هما هنگی سازمان آموزش پرورش، قرص آهن و مگادوز ویتامین D جهت دانش آموزان دختر و مگادوز ویتامین D جهت دانش آموزان پسر مقطع آموزش متوسطه در طول سال تحصیلی بصورت رایگان توسط مراکز بهداشت شهرستان های تابعه توزیع می شود . همچنین آموزشهای لازم در زمینه تغذیه صحیح  با تاکید بر مصرف مکمل ها توسط کارشناسان تغذیه به دانش آموزان ارائه می شود .