آموزش و توانمندسازی بیش از 96 هزار جوان در خصوص پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز در نیمه نخست سال 98

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی

دکتر ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد: امروزه جوانان با فرصتهای زیادی در زندگی خود مواجه می شوند، مواجهه با آدمها و ایده های جدید، رفتن به مکانهای جالب و ناشناس،جهت یابی و معنا یابی تازه در زندگی آنها بوجود آورده است.  این رخداد های هیجان انگیزمی تواند استرس زا و تنش آفرین هم باشد  تغییر سبک زندگی به دلیل صنعتی و مدرنیته شدن، افزایش شیوع عوامل خطر بیماری های غیر واگیر شامل الگوی تغذیه ای نامناسب، افزایش مصرف دخانیات و کاهش سن مصرف مواد مخدر، سبک زندگی کم تحرک، ، افزایش مصرف ترکیبات مت آمفتامینی(شیشه و ...)، افزایش رفتارهای جنسی پرخطر  و تهاجم فرهنگی و شکاف بین نسلی از مهمترین چالش هایی است که این گروه سنی (جوانان 30-18 ساله) با آن مواجهه هستند، که لازمه مقابله با این خطرات، توانمندسازی و خودمراقبتی جوانان می باشد.

معاون بهداشتی افزود : لذا توجه به بیماریهای غیرواگیر، ارتقا سبک زندگی سالم و پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز در این گروه سنی بسیار اهمیت دارد و در این راستا معاونت امور بهداشتی و به صورت ویژه گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس با همکاری سایر گروه های مرتبط، در نیمه نخست سال 1398 بیش از 96هزار جوان در سطح استان در زمینه های مختلف مانند: روابط اجتماعی سالم، سوء مصرف مواد مخدر، سیگار و محرک، مواد نیروزا و مکمل های ورزشی، اهمیت تغذیه سالم، مضرات کم تحرکی، خشونت و پیشگیری از حوادث ترافیکی تحت آموزش های حضوری قرار گرفته اند.

دکار شکیبا اضافه کرد: استمرار برنامه های آموزشی در راستای ارتقا اگاهی جوانان و پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز  که در دستور کار این معاونت قرار دارد می تواند سهم بسزایی در سلامت جوانان و در نهایت سلامت جامعه داشته باشد.