اخبار

بیش از1000 مورد بازرسی از قصابی ها با هدف آموزش وپیشگیری ازبیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو

بیش از1000 مورد بازرسی از قصابی ها با هدف آموزش وپیشگیری ازبیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو

بیش از1000 مورد بازرسی از قصابی ها-رستوران ها-کبابی ها- جگرکی هاوکشتارگاه ها باهدف آموزش وپیشگیری ازبیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو درفصل تابستان سال 98

توسط بازرسین بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی

💢دکتر ابراهیم شکیبا معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد:

نظارت های بهداشت محیطی بر فعالیت مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی از جمله قصابی ها، رستوران ها، کبابی ها، جگرکی ها، کشتارگاه ها و سایرمراکز حساس موادغذایی ازابتدای فصل تابستان تشدید گردیده است.

معاون بهداشتی اظهار داشت: تا کنون بیش از 1253 مورد بازرسی از طریق بازرسین بهداشت محیط مراکز بهداشت تابعه و 29 مورد گشت مشترک با ادارات ذیربط شامل مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی، بازرسی سازمان صمت، دامپزشکی و اتاق اصناف از مراکز و اماکن مذکور انجام شده شده است.

وی افزود: همچنین 27مورد اخطار بهداشتی و 8 مورداز واحدهای متخلف تعطیل  و 45مورد شکایت مردمی نیز بررسی شده است.

دکتر شکیبا در ادامه گفت: در این برنامه تا کنون بیش از 500 جلسه آموزشی جهت شاغلین قصابی ها، رستوران ها، کبابی ها جگرکی ها، کشتارگاه ها و سایرمراکز حساس موادغذایی وپرسنل بهداشتی با موضوع راه های پیشگیری ازبیماری و رعایت موازین بهداشت فردی ومحیطی توسط بازرسین بهداشت محیط مراکزبهداشت تابعه برگزار گردیده است.

وی در پایان مباحث خود افزود:این برنامه مستمر ادامه دارد و هم استانی های عزیز شکایات بهداشتی خود را از طریق سامانه  ۱۹۰ به بازرسان بهداشت اطلاع دهند.

 

۲۷ اَمرداد ۱۳۹۸ ۰۸:۱۶

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید