اخبار

توصیه های بهداشتی معاونت بهداشتی جهت ذبح دام در عید قربان

توصیه های بهداشتی معاونت بهداشتی جهت ذبح دام در عید قربان
توصیه های بهداشتی معاونت بهداشتی استان کرمانشاه برای ذبح دام در عید قربان
✔دام را از میادین تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی خریداری نمایید.
✔ترجیحاکشتار دام را در کشتارگاه های تحت پوشش  ادارات دامپزشکی انجام دهید.
✔از سلامت دام توسط دامپزشک اطمینان حاصل نمایید. درغیر اینصورت خطر انتقال عامل بیماری به ذابحین در صورت ابتلا به بیماری در دام و ویا عدم رعایت بهداشت فردی وجود دارد.
✔در هنگام ذبح وقطعه قطعه کردن گوشت از وسایل حفاظت فردی شامل دستکش ، وپوش و پیش بند ، ماسک ،  عینک و... استفاده نمایند
✔گوشت وسایر امعاء واحشاء آن (دل وجگرو...) را قبل ازمصرف به مدت 24ساعت دردمای 4-0 درجه یخچال نگهداری نمایید.
✔از مصرف جگر و سایر امعاء واحشاء گوشت دام  که فاقد مجوزهای دامپزشکی می باشند جدا" پرهیز نمایید.
✔ابزار و تجهیزات استفاده شده در هنگام خرد کردن گوشت را  با آب داغ و شوینده مناسب شستشو نمایید.
✔از قرار دادن چاقویی که جهت برش گوشت و احشاء دام استفاده شده در دهان بپرهیزید. 
✔از محل هایی که اقدام به کشتار غیر مجاز دام می نمایند و مورد تایید دامپزشکی نمی باشند خرید ننمایید.
✔در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه 1512 دامپزشکی یا سامانه 190 بهداشت تماس حاصل نمایید. 
 
۲۱ مرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۵۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید