همایش استانی آموزشی توجیهی مربیان آموزشهای هنگام ازدواج

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی

🔴 همایش استانی آموزشی توجیهی مربیان آموزشهای هنگام ازدواج _ برنامه همکاری مشترک بین دستگاهی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

⭕️این همایش به میزبانی معاونت بهداشتی دانشگاه با حضور دبیرکارگروه ملی ترویج ازدواج و کاهش طلاق شورای عالی انقلاب فرهنگی، معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، مدیرکل دفترامور اجتماعی و فرهنگی استانداری و رئیس دفتر سلامت، جمعیت،خانواده و مدارس وزارت بهداشت در سالن زنده یاد نوروز نژاد بیمارستان امام رضا (ع) برگزار شد.

⭕️طی این همایش کارگاههای تخصصی حقوق، سلامت باروری و جنسی، روان شناسی و اخلاق و احکام در دو نوبت صبح و عصر برای شرکت کنندگان تشکیل شد .

⭕️ شرکت کنندگان در این همایش با حقوق زوجین درخانواده، حقوق متقابل زوجین، محتوی آموزش سلامت باروری و جنسی،غنی سازی اندوه های عاطفی مرزبندی رابطه با خانواده ها، مهارت کنترل خشم و باید و نبایدهای تدریس آموزش حین عقد آشنا شدند.

✔ 9 مرداد ۹۸