معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد: سنجش فشار خون بیش از ۹۷۹ هزار کرمانشاهی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی کرمانشاه
دکتر ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه کرمانشاه عنوان کرد: ۹۷۹ هزار و ۸۰۸ نفر در سطح استان کرمانشاه در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون شرکت کردند.
وی با بیان اینکه ۹۹ درصد جمعیت هدف استان کرمانشاه در این طرح مورد غربالگری فشار خون قرار گرفتند گفت: جمعیت هدف شامل افراد بالای ۳۰ سال، زنان باردار و افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی بوده است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه تا ساعت ۲۴ شب گذشته طرح بسیج ملی کنترل فشار خون ادامه داشته عنوان کرد: این طرح در ۶۰۰ خانه بهداشت شهری و روستایی و ۱۳۰ پایگاه سلامت اجرا شد.
وی از اجرای طرح مذکور در ۸۱ اداره استان کرمانشاه خبر داد و عنوان کرد: مشارکت کارکنان ادارات و مردم در طرح بسیج ملی کنترل فشارخون مطلوب ارزیابی می شود.
به گفته معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افرادی که در این طرح مبتلا به فشار خون بالا شناسایی شدند از طریق پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت شهری و روستایی مورد کنترل و درمان قرار می گیرند.
دکتر شکیبا خاطرنشان کرد: همچنین برای افرادی که در مرحله پیش فشار خون قرار دارند به منظور تغییر سبک زندگی، مدیریت استرس، افزایش تحرک بدنی و کاهش مصرف نمک آموزش‌های لازم ارائه می‌شود.