جلسه مشترک طرح ملی کنترل فشار خون با محوریت آگاهی بخشی و خدمات رسانی سلامت به عشایر

جلسه مشترک طرح ملی کنترل فشار خون با آگاهی بخشی و خدمات رسانی سلامت به عشایر برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداستی دانشگاه علوم پزشکی در  این جلسه که با حضور دکتر شکیبا ریاست مرکز بهداشت استان و مهندس محمدی مدیر کل امور عشایر استان و جمعی از کارشناسان معاونت برگزار شد راههای آموزش و حضور هدفمند در بین عشایر استان به منظور کنترل بیماری های شایع علی الخصوص فشار خون مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .
دکتر شکیبا معاون بهداشتی با تشکر از حوزه وسیع خدمات رسانی مجموعه عشایری استان آمادگی خود را به منظور اعزام اکیپ های پزشکی ، ارائه خدمات دارویی و مشاوره در مراکز تجمع عشایر اعلام کردند .
مهندس محمدی با اشاره به تعریف خدمت به عشایر و آئین نامه ساماندهی به عنوان نقشه راه سازمان ، بهداشت و خدمات پزشکی را یکی از اولویت های کاری مجموعه سازمان عشایر کشور برشمردند .
در پایان این جلسه در خصوص تشکیل کار گروه مشترک جهت ایجاد وحدت رویه خدمت و هدفمند سازی امور تصمیمات خوبی اتخاذ گردید .
روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
#بسیج_ملی_کنترل_فشار_خون