مراسم تکریم و معارفه رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور

💠 مراسم تکریم و معارفه رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور با حضور معاون بهداشتی دانشگاه، امام جمعه، فرماندار و تنی چند از مسئولان محلی این شهرستان صبح امروز برگزار شد.

✳️ در این مراسم از زحمات دکتر داریوش خزایی تقدیر و دکتر حسین امیری به عنوان رئیس شبکه بهداشت و درمان این شهرستان معرفی شد.

◀️ دکتر ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه🔻🔻

⭕️ نرخ باروری در استان به 1/85درصد رسیده است که تقریبا یک دهم نسبت به سالهای گذشته رشد داشته ایم.

⭕️ نرخ طلاق در استان پایین آمده ضمن اینکه نرخ ازدواج نیز در سال 97 افزایش یافته است.

⭕️ در سال گذشته 10 هزار مرگ در استان داشتیم که این رقم با کشور تناسب دارد و این تناسب بسیار مهم است.

⭕️ 45% مرگ و میر در استان و کشور به علت بیماری قلب و عروق است که شایع ترین علت این بیماری فشارخون است.

⭕️ از آنجا که فشار خون هیچ علامتی ندارد و کسی تشخیص نمی دهد انصافا وزارت بهداشت به موقع و بسیار کم هزینه و مؤثر بسیج ملی کنترل فشار خون بالا در کشور را آغاز کرده است.

✅ چهارشنبه یکم خرداد ۹۸