در دومین روز هفته سلامت همایش بزرگ سفیران سلامت

🔶️ دکتر شکیبا معاون بهداشتی در همایش بزرگ سفیران سلامت خانوار 🔻

🔹️ تمام تلاش دانشگاه بر پیشگیری از وقوع بیماری بوده و سفیران سلامت بازوان توانمند ما هستند

🔹️۱ میلیون و‌۸۰۰ هزار نفر در سامانه سیب ثبت نام کرده اند و ما در استان ۹۰۰ مرکز ارائه خدمت بهداشتی داریم

🔹️۹۷ درصد رضایتمندی از خدمات بهداشتی ارائه شده در مراکز خدمات بهداشتی ثبت شده است.

🔹️۱۸۷ هزار سفیر سلامت خانوار در استان فعالیت می کنند و ۴۷ هزار سفیر سلامت دانش‌آموزی به ما کمک می کنند

🔹️۲۰۷۰ نفر سفیر سلامت دانشجویی و ۶۵۰ مدرسه مروج سلامت و ۱۳۷ مدرسه پنج ستاره در استان کرمانشاه داریم.

🔹️همه دبیرستانهای استان تحت پوشش برنامه مکمل‌یاری با قرص آهن و ویتامین د هستند.

🔹️۴۲ روستا در برنامه روستای سالم قرار دارند و ۳ جشنواره روستای سالم تاکنون برگزار شده است.

🔹️پوشش واکسیناسیون در استان ۱۰۰ درصد بوده و در مناطق زلزله زده کاهش بیماری‌های واگیر داشتیم.

🔹️۷۷ مرکز شهری دارای امکانات دندانپزشکی بوده و ۱۰۰ دندانپزشک در روستاها مشغول ارائه خدمات دندانپزشکی هستند.

#هفته_سلامت_۹۸