برگزاری دومین جلسه هفته سلامت در تاریخ 24 فروردین

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی

دومین جلسه گرامیداشت هفته سلامت صبح روز شنبه مورخ 98/1/24 در دفتر معاونت بهداشتی با حضور معاون فنی، معاون اجرایی، مدیران گروه های ستادی معاونت بهداشتی ، دکتر طلوعی رییس مرکز بهداشت شهرستان وکارشناسان مسئول حوزه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.

در ابتدا دکتر ابراهیم شکیبا ضمن تشکر از زحمات مدیران گروه ها و کارشناسان بر هرچه با شکوه تر برگزار کردن هفته سلامت با حداقل هزینه تاکید کردند و این هفته را فرصت مناسبی جهت معرفی خدمات قابل ارایه حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی عنوان نمودند.

در ادامه دکتر سارا شاه آبادی مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت  و مسئول اجرایی گرامیداشت هفته سلامت معاونت بهداشتی برنامه های پیش بینی شده توسط این معاونت را به شرح زیر عنوان کردند:

برگزاری سه جشنواره روستای سالم، تقدیر از سفیران سلامت خانوار و سفیران سلامت دانش آموز، تشکیل تیم سیار ارایه دهنده خدمات سلامت (رپید تست HIV توسط موبایل ون، خدمات اولیه دندانپزشکی توسط موبایل کلینیک، انجام تست قند و چربی رایگان، مشاوره و آموزش در مباحث مرتبط با سلامت و...) در مناطق پر جمعیت، اجرای برنامه های آموزشی واطلاع رسانی با تاکید بر خدمات قابل ارایه در پایگاه های سلامت و مراکز جامع خدمات سلامت از طریق رسانه های گروهی(رادیو، تلویزیون، جراید و روزنامه ها)، رسانه های نوشتاری و... اجرای برنامه های نمادین سلامت محور در مدارس و....

در پایان مدیران گروه ها و ریاست و کارشناسان حوزه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه نظرات و دیدگاه های خود را در خصوص هرچه بهتر برگزار کردن هفته سلامت بیان کردند.