همزمان با سفر همزمان با سفر وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به استان کرمانشاه 27 "خانه بهداشت" و دیگر پروژه های خیرساز در مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه افتتاح شد.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی  27 خانه بهداشت خیرساز در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه را افتتاح کرد.ساخت این خانه های بهداشت پس از زلزله 7.3 ریشتری آبان سال گذشته توسط خیرین نیک اندیش در شهرستانهای زلزله زده استان کرمانشاه آغاز شد و پس از اتمام کارهای عمرانی که با همت خیرین نیک اندیش و پیگیری معاونت محترم اجتماعی و مدیریت محترم منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه احداث و توسط شبکه های بهداشت ودرمان شهرستانهای مناطق زلزله زده و معاونت بهداشتی دانشگاه تجهیز و  در روز 5شنبه 6 دیماه 1397 در جریان سفر وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی به استان کرمانشاه افتتاح شدند. از این تعداد،  ۱۹ خانه بهداشت در شهرستان سرپل ذهاب (در روستاهای مشکنار، الیاسی احمد، آب باریک، سرزل، کلاشی، کلینه، بانی هوان، بزمیر آباد، کوئیک عزیز، دارتوت، چناره علی مدد، تپه رش، امام عباس، تایشه ای، قره بلاغ اعظم، میل قادر، تپه داراب خان، گلم کبود و کیله سفید)، 3خانه بهداشت در شهرستان جوانرود( روستاهای زیران، مزران و چشمه میران )، یک خانه بهداشت در شهرستان قصرشیرین (روستای آقا برار) ، دو خانه بهداشت در شهرستان اسلام آبادغرب (روستاهای چغاگل و ضمیمه شیان) ، یک خانه بهداشت درشهرستان گیلانغرب( روستای شیرزادی) و یک خانه بهداشت در شهرستان ثلاث باباجانی روستای آبدالان میرکی قراردارند.