بلوغ و سلامت باروری

الهه صادقی کارشناس مسئول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشتی عنوان کرد: نوجوانی یکی از چالش انگیزترین، تنش زا ترین، جذاب ترین و در عین حال مشکل سازترین دوران زندگی هم برای نوجوانان، والدین، معلمان و متخصصان سلامت جامعه است.

وی افزود: نوجوانان امروز بر خلاف کودکان دیروز، با مجموعه ای از خطرهای سلامتی جدید روبرو هستند که این ضرورت و فوریت درک سلامت این گروه سنی را خاطرنشان می سازد.

صادقی اعلام کرد: به منظور ارتقاء آگاهی و در راستای اجرای برنامه بلوغ و سلامت باروری گروه سنی نوجوانان، کارگاهی با این مضمون در تاریخ 3/10/97 جهت کارشناس مسئولان سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شهرستان های تابعه برگزار گردید.

در این کارگاه ابتدا صادقی مسئول واحد ضمن خوش آمدگویی به بیان اهداف کارگاه پرداختند. سپس سرکار دکتر نسرین منصوری متخصص زنان و زایمان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی در خصوص تغییرات جسمی بلوغ و شناسایی و درمان اختلالات بلوغ مباحثی را عنوان نمودند.

در ادامه کاظمی کارشناس سلامت روان معاونت بهداشتی تغییرات روحی و عاطفی دوران بلوغ و نقش والدین در این دوران را تشریح نمودند.

در پایان نیز جلسه با پرسش و پاسخ حاضرین به پایان رسید./