امیر کرمی کارشناس مسئول سلامت محیط عنوان کرد : به دنبال
ابلاغ دستورالعمل فنی و بهداشتی واحدهای تولید و عرضه فرآورده های لبنی صنفی توسط
وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و در راستای اجرای مفاد دستورالعمل مذکور جلسه
ای با حضور نمایندگان سازمان صنعت،معدن و تجارت،دامپزشکی ،اتاق اصناف،اتحادیه
خواربارو لبنیات و مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در مورخ 27/9/97 در محل گروه
سلامت محیط تشکیل گردید.
وی افزود : در این جلسه
مقرر گردید اتحادیه با تشکیل جلسه جهت متصدیان واحدهای لبنی و با دعوت از
کارشناسان مرکز بهداشت و دامپزشکی اطلاع رسانی لازم در خصوص ممنوعیت فروش شیر خام
و رعایت ضوابط بهداشتی و فنی مورد اشاره در دستورالعمل را به عمل آورد.همچنین به
منظور ساماندهی بهتر این واحدها گشت های مشترک بازدید و نظارت با حضور نمایندگان
صنعت ،معدن و تجارت،دامپزشکی و مرکز بهداشت از اول دی ماه سال جاری انجام می گیرد.