پزشکان عمومی بخوانند!

دوره آموزشی و آزمون آنلاین کشوری دیابت ویژه پزشکان عمومی شاغل در مراکز بهداشت شهرستان های تابعه استان برگزار می شود.

به اطلاع می رساند گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نظر دارد با برگزاری دوره آموزشی و آزمون آنلاین کشوری دیابت، ویژه پزشکان عمومی شاغل در مراکز بهداشت شهرستان های تابعه استان اقدام به صدور گواهینامه تحت عنوان "پزشک دوره دیده دیابت" نماید.

این گواهینامه به منزله مجوز تأسیس و راه اندازی کلینیک دیابت در شهرستان محل خدمت و یا مجوز فعالیت به عنوان پزشک دیابت در کلینیک های دیابت واحدهای دیابت بیمارستانهای دانشگاه است.

لذا کلیه علاقه مند واجدشرایط می توانند جهت شرکت در دوره آموزشی فوق از تاریخ 97/9/26 لغایت پایان وقت اداری 97/10/3 با کارشناس برنامه دیابت ، مستقر در گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر  معاونت بهداشتی دانشگاه با شماره  37257699 و 37257697 تماس حاصل نمایند.