جلسه هماهنگی برون بخشی

جلسه هماهنگی برون بخشی با حضور معاون پرورشی و تربیت بدنی، معاون آموزش ابتدایی، کارشناس سلامت و تندرستی آموزش وپرورش ناحیه 2، مدیران مدارس منتخب،کارشناسان معاونت امور بهداشتی و کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شهرستان کرمانشاه  برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا صادقی کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشتی هدف از این جلسه حساس سازی مدیران آموزش و پرورش، مدیران مدارس و والدین در زمینه اهمیت پیشگیری از مصدومیت های غیر عمد در دانش آموزان عنوان کردند. در ادامه به تشریح طرح پیشگیری از مصدومیتهای غیر عمد در دانش آموزان همچنین مراحل اجرایی آن پرداختند. سپس خانم دکتر گنجی معاون آموزش و پرورش ناحیه 2 در زمینه اهمیت آموزش مسائل بهداشتی و لزوم اجرای اینچنین طرح های در مدارس نکاتی را عنوان نمودند. در ادامه مدیران محترم مدارس منتخب نیز به بررسی مشکلات منطقه، مدارس و دانش آموزان نکاتی را ایراد و عنوان کردند.