انجام بیش از 2500 بازدید نظارتی کارشناسان بهداشت محیط در ایام اربعین حسینی

مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه از برنامه‌ریزی و تشدید نظارت‌های بهداشتی بازرسان سلامت محیط بر اماکن بین راهی و موکب ها در ایام اربعین حسینی خبر داد و گفت: با هدف حفظ سلامت زائران در این ایام بیش از 2500 بازدید از اماکن بین راهی، موکب ها و... صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی

مهندس امیر کرمی با اعلام این خبر گفت:  در این ایام از 1443 مورد اماکن شهری و روستایی در مسیر زائران ،307 موکب و ایستگاه صلواتی ، 252 مورد اماکن بین راهی ، 165 محل اسکان ،146 مرکز پخت غذا، 116 منبع تأمین آب و 172 مخزن ذخیره آب شرب و 144 مورد  تأسیسات رفاهی و سرویس های بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه بازدید شد.

وی از 24 مورد بازدید مشترک بازرسان سلامت با سازمانها و دستگاههای مربوطه نیز در این ایام خبر داد.

مهندس کرمی با بیان اینکه بر 176 مورد مراحل طبح و توزیع و عرضه مواد غذایی زائران نظارت دقیق صورت گرفته است گفت: 10 مورد مواد غذایی نمونه برداری شد و علاوه بر کشف و معدوم سازی 2366 کیلوگرم مواد غذایی مشکوک، هفت مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی بین راهی نیز که در مسیر تردد زائرین اربعین حسینی قرار داشت به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و وجود نواقص متعدد بهداشتی پلمب گردید.

مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه همچنین اعلام کرد: در این ایام نیز 136 مورد نمونه برداری آب آشامیدنی و بیش از 2200 مورد کلرسنجی بعمل آمد.