کمیته سلامت نوجوانان در معاونت بهداشتی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی به منظور ارائه خدمات بهداشتی درمانی به دانش آموزان و نوجوانان جلسه ای در تاریخ نهم  آذر ماه با حضور رئیس اداره تندرستی و سلامت آموزش و پرورش، مدیر گروه بهبود تغذیه، کارشناس بهداشت محیط، کارشناس آموزش و ارتقاء سلامت، کارشناس مسئول و کارشناسان سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشتی برگزار شد.

در این جلسه ضمن بیان اهداف، در خصوص ضرورت ارائه خدامت بهداشتی درمانی به دانش آموزان و نوجوانان با تاکید بر مدارس شبانه روزی، انتظارات و نحوه همکاری بین معاونت بهداشتی و آموزش و پرورش اشاره شد.

اهم مواردی که در جلسه مذکور مطرح گردید شامل : مکمل یاری نوجوانان، برگزاری مناسبتهای خاص بهداشتی با برپایی نمایشگاه، توزیع میان وعده سالم در بین دانش اموزان، پیشگیری از ابتلا به پدیکولوزیس، اموزش بهداست دوران بلوغ، اموزش سلامت روان و انجام مشاوره های روانی، نظارت بر بهداشت محیط مدارس شبانه روزی شامل : سرویسهای بهداشتی، آشپزخانه، نحوه تهیه و توزیع مواد غذایی و ...

همچنین تاکید گردید که بازدید مشترک تیم آموزش و پرورش و مرکز بهداشت شهرستان از مدارس شبانه روزی در هر فصل انجام شود.