دکتر گویا : مدیریت ، همراهی وبرنامه ریزی مطلوب معاونت بهداشتی کرمانشاه در بازدید سازمان بهداشت جهانی در زمینه ایدز مورد اقبال وشگفتی بازدید کنندگان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی  پیرو بازدید تیم فنی سازمان جهانی بهداشت در زمینه ایدز از برنامه های کنترل ایدز دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، دکتر گویا رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت  ضمن تقدیر و تشکر از مدیریت، همراهی و برنامه ریزی مطلوب مجموعه معاونت بهداشتی اظهار داشتند این بازید مورد اقبال و شگفتی بازدیدکنندگان قرار گرفت که نتیجه آن سربلندی نظام ارائه خدمات بهداشتی کشور عزیزمان بوده است .

ایشان در ادامه  مواردی را که به عنوان نکاث مثبت و تأثیرگذار مورد توجه قرار گرفته است بیان نمودند از جمله حضور معاونت بهداشتی ، مدیر فنی ، مدیر گروه بیماری ها و کارشناس ایدز دانشگاه در طول بازدید در کنار بازدید کنندگان در مراکز مختلف خدمت رسانی که بیانگر پذیرش اهمیت موضوع و توجه به مراکز ارائه خدمات می باشد.

همچنین حس تعهد و همبستگی عالی در اجرای مسئولیت های محوله توسط تمامی پرسنل اعم از پرسنل مراکز مشاوره بیماری های رفتاری، باشگاه های مثبت، باشگاه جوانان در ALLIN و مراکز کاهش آسیب زنان و مردان ، هماهنگی و برنامه ریزی مناسب در جهت بازدید مراکز مختلف و آمادگی پرسنل ، توان علمی و عملی قابل توجه پرسنل مراکز مختلف، آشنایی با بیماران و مناطق پرخطر ، عملکرد بسیار مطلوب مراکز مشاوره بیماری های رفتاری، باشگاه جوانان در ALLIN و باشگاه های مثبت ، مدیریت قابل تقدیر ثبت داده های نظام مراقبت در نرم افزار ،خدمات قابل توجه در کلینیک سیار کرمانشاه از فعالیتهای قابل قدر دانی ویژه ذکر شده است.

ایشان در خاتمه ظرفیت آمادگی بالای مراکز کاهش آسیب به جهت ادغام برنامه ارائه خدمات اچ آی وی/ ایدز در این مراکز را یاداور شدند.