کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان کرمانشاه از افراد خواست تا در برنامه غذایی خود تجدیدنظر کرده و هرم غذایی را در برنامه غذایی خود رعایت کنند.
نیلوفر
حیدری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه
کرمانشاه، وضعیت الگوی تغذیه ایرانیان را مطلوب ندانست و بر لزوم
برنامهریزی برای بهبود وضعیت تغذیه افراد تاکید کرد.
حیدری
رعایت هرم غذایی را در برخورداری از یک برنامه تغذیهای مطلوب ضروری
دانست و گفت: با توجه بیشتر به هرم غذایی میتوان سبک زندگی مناسبی داشت.
کارشناس
مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان کرمانشاه با بیان اینکه مصرف زیاد نمک، شکر
و قندهای ساده در کنار مصرف کم میوهها و سبزیجات و لبنیات عوامل خطر ساز
بروز بیماریهای غیر واگیردار هستند، از افراد خواست تا در برنامه غذایی خود
تجدید نظر کنند.
حیدری گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده 80
درصد بیماریهای قلبی، 90 درصد دیابتها و بخش زیای از سرطانها به طور
مستقیم در ارتباط با تغذیه هستند و این مسئله لزوم استفاده از سبک تغذیهای
مناسب را در افراد نشان میدهد.
وی
سپس از چاقی و اضافه وزن به عنوان یکی از معضلات جامعه امروز یاد کرد و
گفت: بر اساس آمارهای موجود بیش از 60 درصد مردم مشکل اضافه وزن و چاقی
دارند که همین میتواند زمینهساز ابتلا به بیماریهای مختلف باشد.