کارگاه دو روزه آموزشی روش های مشاوره و ترک دخانیات در نظام سلامت توسط گروه مهندسی بهداشت محیط تشکیل گردید .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی کارگاه دو روزه آموزشی روش های مشاوره و ترک دخانیات در نظام سلامت توسط گروه مهندسی بهداشت محیط این معاونت در روزهای 24 و 25 مردادماه جهت پزشکان و کارشناسان مراکز مشاوره شهرستانهای تابعه تشکیل گردید .

در ابتدا آقای مهندس کرمی مدیر گروه بهداشت محیط ضمن خیر مقدم به بیان اهداف کارگاه و اهمیت پیشگیری از مصرف و استعمال دخانیات پرداخت و عنوان نمود که متاسفانه در دهه اخیر شیوع استعمال دخانیات دربین جوانان و نوجوانان مخصوصا گروه های سنی زیر 20 سال دو برابر شده است و این هشدار و زنگ خطری است برای متولیان سلامت جامعه و بایستی نسبت به اتخاذ روش های آموزشی در زمینه  پیشگیری و نهایتا درمان، برنامه ریزی لازم معمول نمایند .

سپس آقای مهندس اردلان معاون اجرایی معاونت بهداشتی و مدیر گروه گسترش شبکه مطالبی را در زمینه برنامه های نظام سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین ملزومات ادغام برنامه کنترل دخانیات در نظام شبکه سلامت بیان داشتند .

بعداز آن آقای دکتر آذری پور ماسوله عضو کمیته تخصصی مبارزه با دخانیات در کشور و خانم دکتر جوکار ، مهندس شیرزادی و مهندس اسکندری به عنوان سخنرانان و مدرسین کارگاه فوق مباحث خود را در طی دو روز شامل سرفصل های    پیشینه فعالیتهای ترک دخانیات در ایران و جهان ، آثار سوء بهداشتی و اقتصادی استعمال دخانیات در جامعه   ، ساختار کلینیک های ترک دخانیات و فرم های مربوط به آن ،   آموزش نحوه برقراری ارتباط مثبت با مراجعه کنندگان مراکز مشاوره ترک دخانیات ، نحوه ی تهیه شرح حال استعمال دخانیات ،   توصیه های رفتاری شیوه های مختص ترک دخانیات ،  جایگزین های نیکوتین و سندرم ترک نیکوتین ،   پیشگیری از شیوع استعمال دخانیات در جوانان و نوجوانان ،  برنامه کنترل دخانیات در طرح تحول سلامت  جهت شرکت کنندگان ارائه نمودند .

۳۱ اَمرداد ۱۳۹۴ ۱۴:۳۶