با حکم معاون وزیر، دکتر علیرضا عبدی به عضویت شورای سیاستگذاری تحقیقات دانشجویی علوم پزشکی کشور منصوب شد.

طی حکمی از سوی پروفسور رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر علیرضا عبدی سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه به عضویت شورای سیاستگذاری تحقیقات دانشجویی علوم پزشکی کشور منصوب شد.

دکتر علیرضا عبدی فارغ التحصیل دکترای آموزش پرستاری از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1395 می باشد.

از سوابق ایشان می توان به مدیریت گروه پرستاری اورژانس و مراقبتهای ویژه دانشکده پرستاری و همچنین برگزاری بیستمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور اشاره نمود.

متن ابلاغ به شرح ذیل می باشد:

دکتر عبدی