کارگاه جستجوی منابع الکترونیک برای آمادگی دانشجویان آزمون مصاحبه دکترای 98 برگزار شد.

کارگاه جستجوی منابع الکترونیک برای آمادگی دانشجویان  آزمون مصاحبه دکترای 98 برگزار شد.

مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه جهت آمادگی دانشجویان دانشگاه در  آزمون مصاحبه دکترای سال ۹۸ ، کارگاه جستجوی منابع الکترونیک را برگزار نمود.

این کارگاه 6 ساعته از ساعت 8 الی 14 روز چهارشنبه 16مرداد توسط دکتر رجعتی مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه برای  ۲۳ نفر از قبول شدگان مرحله اول ازمون PhD در کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد.

دکتر رجعتی در این کارگاه مباحثی همچون: چگونگی انتخاب کلید واژه ها، انتخاب و استفاده از پایگاه های داده ای مناسب برای جستجو، نحوه انتخاب ژورنال مورد استفاده بر اساس شاخص های علم سنجی و استفاده از نرم افزارهای مدیریت منابع مانند End Note و Mendeley را تدریس نمود.