برگزاری نشست دانشجوئی نقد فیلم

با توجه به مصوبه شورای فرهنگی دانشجوئی دانشکده دندانپزشکی اولین نشست نقد فیلم در هفته اول ماه مبارک رمضان در آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید .در این جلسه که حجت الاسلام حسن بهمنی نیز به عنوان کارشناس موضوعی حضور داشت دانشجویان به بیان نظرات خود در مورد اهداف سازندگان فیلم پرداختند .فیلم سینمائی یک شب با پادشاه محصول سال 2006  امریکا پرداختند فیلم مذکور برداشتی آزاد و هدفمند از کتاب استر مقدس از جمله کتابهای عهد عتیق است که توسط مارک اندرو اولسن و تونی تنی ساخته شده است داستان فیلم مربوط به دوران خشایارشاه بوده و اشاره به کشتار ایرانیان توسط خشایار شاه با دسیسه یهودیان دارد که امروزه از آن به عنوان عید پوریم در بین صهیونیست ها یاد شده است و در بین ایرانیان به عنوان روز نحص سیزده بدر یاد میشود .