اخبار

ساماندهی واحدهای لبنیات صنفی در دستور کار گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی

ساماندهی واحدهای لبنیات صنفی در دستور کار گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی

امیر کرمی کارشناس مسئول سلامت محیط عنوان کرد : به دنبال ابلاغ دستورالعمل فنی و بهداشتی واحدهای تولید و عرضه فرآورده های لبنی صنفی توسط وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و در راستای اجرای مفاد دستورالعمل مذکور جلسه ای با حضور نمایندگان سازمان صنعت،معدن و تجارت،دامپزشکی ،اتاق اصناف،اتحادیه خواربارو لبنیات و مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در مورخ 27/9/97 در محل گروه سلامت محیط تشکیل گردید.

وی افزود : در این جلسه مقرر گردید اتحادیه با تشکیل جلسه جهت متصدیان واحدهای لبنی و با دعوت از کارشناسان مرکز بهداشت و دامپزشکی اطلاع رسانی لازم در خصوص ممنوعیت فروش شیر خام و رعایت ضوابط بهداشتی و فنی مورد اشاره در دستورالعمل را به عمل آورد.همچنین به منظور ساماندهی بهتر این واحدها گشت های مشترک بازدید و نظارت با حضور نمایندگان صنعت ،معدن و تجارت،دامپزشکی و مرکز بهداشت از اول دی ماه سال جاری انجام می گیرد.

۱ دی ۱۳۹۷ ۰۹:۵۸

نظرات بینندگان


نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید