نشست صمیمانه اداره سازمانهای مردم نهاد با والدین و کادر آموزشی مدرسه اتسیم (مرکز آموزش استثنایی بشارت )

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی نشست اداره سازمانهای مردم نهاد با والدین کودکان اتیسمی و کادر آموزشی مرکز آموزش استثنایی بشارت کرمانشاه در تاریخ بیست و یکم آذر ماه

سالجاری در مکان این مرکز آموزشی صورت پذیرفت .

در این نشست پس از گفتگوی صمیمی  با والدین در خصوص انواع مشکلات این کودکان در محیط های خانوادگی و اجتماعی و نیازهای مختلف بهداشتی، درمانی، اجتماعی و روانشناختی آنها  از

جمله  خدمات ارزیابی، ارجاع ،مشاوره، مددکاری، ، توانبخشی، کلینیکی ، کار درمانی ،گفتار درمانی   ، موسیقی درمانی، هنر درمانی و بازی درمانی توضیحات مبسوطی در زمینه لزوم ضرورت تشکیل سمن

مرتبط با بیماری اتیسم در استان، توسط  نماینده سازمانهای مردم نهاد معاونت اجتماعی به والدین ارائه گردید .

یادآور میگردد صلاحیت علمی واخذ مجوزهای مربوطه  علاقمندی افراد ، فعالیت اجتماعی مرتبط ،روابط اجتماعی مناسب و... از شرایط لازم جهت افراد متقاضی تاسیس سمن می باشد.

در پایان این نشست هماهنگ گردید لیست افراد علاقمند متقاضی جهت تاسیس سمن فوق الذکر به حوزه مشارکتهای مردمی معاونت اجتماعی  به منظور انجام پیگیری و اقدامات بعدی ارسال گردد .

اوتیسم