همایش پیشگیری از بیماری های واگیر ( HIV) برگزار شد

همایش  پیشگیری از بیماری های واگیر ( HIV) برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی همایش پیشگیری از بیماری های واگیر،HIV توسط سازمان مردم نهاد جمعیت افرای سبز کرمانشاه با همکاری معاونت اجتماعی ، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و آموزش وپرورش ناحیه سه کرمانشاه  چهاردهم آذر ماه سالجاری درسالن همایش تالارشهید بهشتی برگزارشد.

در این همایش محمدی معاون تربیت بدنی و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در خصوص بیماریهای واگیر و راههای پیشگیری از آن از جمله اچ آی وی مطالبی را بیان کردند.

ایشان بهترین راه پیشگیری از بیماریهای واگیر را آموزش و آگاهی در قشر جوان و نوجوان جامعه ذکر کردند.

در ادامه امیری مدیر عامل انجمن افرای سبز کرمانشاه ضمن خیر مقدم مطالبی در خصوص ارائه خدمات انجمن افرای سبز در زمینه های آسیبهای اجتماعی ، بیماریهای رفتاری خصوصا HIV ، اعتیاد و توانمند سازی جوانان و نوجوان بیان نمودند.

این انجمن از سال 1380 در زمینه بیماریهای رفتاری فعالیت نموده و در سال 93 اولین باشگاه سلامت نوجوانان در کل کشور راتاسیس کرده است.

دکتر بیگلری رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی معاونت اجتماعی دانشگاه که به عنوان مدرس در این همایش حضور داشتند نکات لازم در مورد بیماری های واگیر به خصوص اچ آی وی  را ارائه نموده و آموزشهای لازم در زمینه راههای شیوع  ، تشخیص، پیشگیری و درمان بیماری جهت دانش آموزان را بیان داشتند.

سپس کماسی کارشناس ایذر معاونت بهداشتی استان در مورد آگاه سازی مردم به خصوص جوانان و نوجوانان مطالبی را عنوان کردند.

در پایان مرادی کارشناس مسئول بهداشت ناحیه بیان داشت جهت پیشگیری از بیماریهای واگیر کارگاههای مختلفی در سطح مدارس متوسطه برگزار خواهد شد تا به دانش آموزان راهنمایها و آموزش های لازم ارائه شود.

شایان ذکر است در این همایش نزدیک به 400 نفر دانش آموز شرکت داشتند.