نشست و هماهنگی با NGO در خصوص برنامه سالمندان

در تاریخ 27/8/97 جلسه ای در خصوص برنامه سالمندان در سالن جلسات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور مدیر گروه سلامت خانواده ، کارشناس مسئول سلامت سالمندان، کارشناس سازمان های مردم نهاد معاونت اجتماعی و دبیر کل انجمن سالمندان زاگرس کرمانشاه برگزار گردید. در این جلسه خانم جمشیدپورمدیر گروه سلامت خانواده استان، مطالبی  را در خصوص اجرای برنامه های آموزش شیوه زندگی سالم و مراقبت سالمندان، ضرورت همکاری های همه جانبه ادارات، سازمان ها و سمن ها به منظور ارتقای سلامت ورفاه سالمندان ارائه نمودند. همچنین به منظور جلوگیری از موازی کاری در این زمینه به پیشنهاداتی مبنی بر فعالیت در سایر حوزه های  تامین نیاز های رفاهی سالمندان  اشاره داشتند.

مصوبات جلسه پیگیری اجرای طرح  راه اندازی مراکز فراغت ارشدین که توسط گروه سلامت خانواده طراحی گردیده است .

تعیین نیازهای رفاهی سالمندان وجلب مشارکت سازمان های مرتبط به منظور ایجاد تسهیلات لازم توسط سمن ها

۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۱۳:۳۹