ثبت نام کلاس های آموزشی المپیاد دانشگاه آغاز شد

ثبت نام کلاس های آموزشی المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه از تاریخ 10 الی 30 آبان ماه 97 در 6 حیطه " آموزش پزشکی، فلسفه پزشکی، استدلال بالینی، تفکرعلمی در علوم پایه، کارآفرینی در بستر دانشگاههای نسل سوم و مدیریت نظام سلامت " توسط دفتر استعداد درخشان دانشگاه انجام می شود.
ثبت نام کلاس های آموزشی المپیاد دانشگاه آغاز شد

دانشجویان کلیه رشته های دانشگاه علوم پزشکی می توانند از 2 طریق زیر اقدام به ثبت نام نمایند:
1) مراجعه حضوری به دفتر استعداد درخشان (مرکز مطالعات و توسعه )
2) تماس با شماره تلفن 08338378101

گفتنی است که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال گذشته موفق به کسب 4 مدال طلا و 3 لوح افتخار گردیده است. امید است در سال آتی شاهد درخشش بیش از پیش دانشجویان باشیم.

۱۲ آبان