اخبار

توصیه های بهداشتی در زمینه بهداشت مواد غذایی در برنامه اربعین حسینی جهت زائرین

توصیه های بهداشتی در زمینه بهداشت مواد غذایی در برنامه اربعین حسینی جهت زائرین
 

 -از وسایل شخصی خود مانند لیوان، قاشق و چنگال جهت خوردن غذا و نوشیدنی استفاده نمایند.

-غذا را به صورت گرم و تازه به همراه لیموترش یا آبلیمو مصرف نمایند.

-از مصرف هرگونه شربت،سالاد و سبزی خام و مواد غذایی شدیدا فسادپذیر مانند سالاد الویه خودداری کنند.

-قبل از مصرف هرگونه غذای کنسرو شده،کنسروها را به مدت 20 دقیقه بجوشانند.

-از مصرف لبنیات غیر پاستوریزه،شیر خام،خامه و پنیرهای محلی خودداری کنند.

-میوه ها را قبل از مصرف به خوبی شسته و به صورت پوست کنده مصرف نمایند.

-شستن دست ها با آب و صابون به مدت 40 تا 60 ثانیه و به روش صحیح خصوصا بین انگشتان،زیر ناخن ها،مچ ها،پشت دست و گودی کف دست بهترین  و موثرترین راه پیشگیری از بیماریهای منتقله از طریق آب و غذاست.

-محلول های ضدعفونی کننده دست به هیچ عنوان نمی توانند جایگزین شستن دست ها با آب و صابون باشند ولی به عنوان مکمل بعد از شستن دست ها با آب و صابون کارایی خوبی دارند.

-از پذیرش غذا و نوشیدنی از افراد و مکان هایی غیر از موکب ها و ایستگاههای تعیین شده خودداری نمایند.

-در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه 190 تماس حاصل نمایند.

۷ آبان ۱۳۹۷ ۱۴:۲۶

نظرات بینندگان


نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید