همایش مراقبت های منزل با حضور جناب آقای دکتر نجاتیان .مدیران و مسولین مراقبت در منزل کلان منطقه 3 آمایش کشوری و مدیران پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مورخه 30 مرداد ماه برگزار گردید.

همایش مراقبت های منزل با تاکید بر مسایل توسعه ای و راهبردی home care در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور جناب آقای دکتر نجاتیان .مدیران و مسولین مراقبت در منزل کلان منطقه 3 آمایش کشوری و مدیران پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مورخه 30 مرداد ماه برگزار گردید.خانم میری کارشناس ارشد مدیریت پرستاری دانشگاه ودبیر اجرایی این همایش اعلام کرد که در این همایش با دعوت از مدیرکل ارتقا بالینی وزارت بهداشت و اعضا هیات علمی پرستاری نخبه و نظام پرستاری کرمانشاه ضمن بررسی وضعیت موجود .مشکلات مراکز مراقبت در منزل استان های کرمانشاه .کردستان .ایلام وهمدان و اسد آباد بررسی شدند.پورمیرزا مدیرپرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد پوشش بیمه ای خدمات مراقبت در منزل بهترین راه حل خروج از تنگنای مالی این روش خدمت رسانی نوین به مردم محروم منطقه است و تاکید نمود با فعالیت مراکز مراقبت در منزل علاوه بر کاهش مراجعه مجدد به بیمارستان ها ریسک عفونت بیمارستانی کاهش و همجواری مددجو و خانواده رخ میدهد.دکتر نجاتیان در این راستا اعلام کرد در طرح پایلوت کشوری 5 بیماری مزمن اصلی کشور در حال بررسی هزینه و فایده هستتند و تا آخر سال جاری تصمیم نهایی در زمینه پوشش بیمه ای اتخاذ می گردد.قباد امینیان کارشناس home care دانشگاه اعلام کرد عدم استقبال مردم مهمترین مشکل مراکز مراقبت در منزل است و باید امور فرهنگی در این زمینه افزایش یابد.در خاتمه بیانیه همایش تنظیم و به معاونت پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اعلام گردید.