کمیته استانی مدارس مروج سلامت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی  معاونت بهداشتی کمیته استانی مدارس مروج سلامت باحضوراعضای  این کمیته  رییس اداره تندرستی وسلامت و اداره ابتدایی و معاونت تربیت بدنی وسلامت ومعاونت توسعه اداره کل آموزش وپرورش و کارشناسان مسئول وکارشناسان واحد سلامت محیط وحرفه ای وآموزش وارتقای سلامت وسلامت روان وسلامت نوجوانان ،جوانان ومدارس معاونت بهداشتی برگزار گردید.

دراین جلسه ضمن بیان اهداف درخصوص تداوم اجرای برنامه مدارس مروج در 650 مدرسه درسطح استان ، به انتظارات ونحوه همکاری بین معاونت بهداشتی وآموزش وپرورش اشاره شد .

اهم مواردی که درجلسه مذکور مطرح گردید شامل : اجرای برنامه سفیران سلامت دانش آموزی ومدارس حامی سلامت در 100% مدارس مروج سلامت ،نظارت برنحوه توزیع موادغذایی و پایگاههای تغذیه سالم در این مدارس ، اجرای برنامه های سلامت روان درمدارس مروج سلامت و.....

در این نشست تاکید گردید که بازدید مشترکی توسط تیم آموزش وپرورش و معاونت بهداشتی ازمدارس مروج سلامت خصوصا" مدارس 5ستاره انجام شود.