مهندس رنجبر : ارتباطات تنگاتنگی بین فرمانداری و دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت استان کرمانشاه وجود دارد

مهندس رنجبر : ارتباطات تنگاتنگی بین فرمانداری  و دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت استان کرمانشاه وجود دارد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی تیم فنی و اجرایی اداره سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت دوازدهم دی ماه با مهندس رنجبر فرماندار کرمانشاه دیداروگفتگو داشتند.

در این نشست مهندس رنجبر  گفتند ما با اطلاع از حضور این تیم در استان بسیار  خرسندشدیم چرا که اصل حرکت بسیار امیدوار کننده است.

ایشان افزود استان  کرمانشاه دارای آسیب های  اجتماعی مانند اعتیاد، خودکشی، طلاق، حاشیه نشینی و ... است و وجود  فاکتورهایی چون جنگ و پایین بودن وضعیت اقتصادی میتواند اثرات مخرب اجتماعی رادر کرمانشاه بیشتر نماید.

ایشان تاکید کردند ارتباطات تنگاتنگی بین  فرمانداری کرمانشاه و دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت استان  وجود دارد وافزودند با ورود به مناطق حاشیه نشین ومحلات فقیر نشین   شهر  و همچنین  انجام کارهای  علمی و تحقیقاتی با دانشگاه علوم پزشکی و جهاد دانشگاهی در راستای  معضلات اجتماعی وپیشگیری از خودکشی همکاری های سازنده ای انجام گرفته  که همچنان نیز ادامه دارد.

ایشان با اشاره به اهمیت توجه به موضوع خودکشی وپیشگیری از آن به  این  نکته اشاره نمودند که ارتباط بین دستگاهها میبایست قوی تر شده واز موازی کاری جلوگیری به عمل آید.

در خاتمه دکتر ملکوتی  معاون پزوهشی دانشگاه علوم رفتاری ونماینده اداره سلامت روانی اجتماعی واعتیاد وزارت بهداشت وتیم همراه ایشان در پایان از حمایت ها و اقدامات بی شائبه فرمانداری کرمانشاه تقدیر به عمل آورند.