کارگاه توانمندسازی مربیان بهداشت محیط و حرفه ای مراکز آموزش بهورزی و اعضای هسته آموزشی و مدیران مراکز بهورزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی درتاریخ سیزدهم آذر ماه کارگاه توانمند سازی مربیان بهداشت محیط وحرفه ای واعضاء هسته آموزشی در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان برگزار گردید.

در ابتداء اهداف کارگاه توسط آقای مهندس صحرایی مدیریت محترم شبکه مطرح و ایشان درخصوص جایگاه علمی مربیان بهورزی و اهمیت توانمند سازی آنان در راستای مدیریت آموزشی  مراقبین سلامت، بهورزان مطالبی را عنوان نمودند.

سپس توسط مربی منتخب کشور آقای مهندس گنجی مطالب علمی تحت عنوان کنترل حشرات، جوندگان ناقل بیماری، کنترل و کاهش استعمال دخانیات بهداشتی و ایمنی مواد غذایی ، بهداشت محیط روستا و پسماند، بهداشت آب وفاضلاب در قالب پاورپوینت به شرکت کنندگان ارائه گردید. در پایان مقرر گردید مدیران مراکز نسبت به برنامه ریزی جهت آموزش مراقبین سلامت وسایر رده ها توسط مربیان بصورت آبشاری اقدام نماید.