کمیته هماهنگی پدیکلوزیس تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی درتاریخ پانزدهم آبانماه  کمیته مشترک پدیکلوزیس باهماهنگی معاونت بهداشتی و اداره آموزش وپرورش بمنظور بررسی وضعیت موجود وارائه راهکارهای مناسب جهت بیماریابی ؛ شناسایی ؛ درمان وپیگیری مواردابتلا تشکیل گردید.

این جلسه باحضورنماینده اداره کل آموزش وپرورش ونمایندگان نواحی سه گانه آموزش وپرورش شهرستان کرمانشاه وکارشناسان ستادی معاونت بهداشتی متشکل از واحدهای آموزش سلامت ، بیماریها ، واحد دارویی ، سلامت نوجوانان ، جوانان ومدارس و همچنین معاونت اجرایی مرکزبهداشت استان و کارشناس مسئول سلامت نوجوانان،جوانان ومدارس شهرستان کرمانشاه تشکیل شد .

ضمن اعلام دستورجلسه و ارائه شاخص های مرتبط درسنوات گذشته وباتوجه به روند افزایشی موارد ابتلا درغربالگری سال گذشته درکل کشور وبه طبع آن درسطح استان وپیش بینی احتمالی شیوع بالا درفصول سرد سال  وبمنظور آماده باش وپیشگیری وکنترل بیماری  مقرر شدنسبت به آموزش واطلاع رسانی به گروههای هدف شامل مراقبین سلامت ، کارکنان مراکزبهداشتی درمانی ، مدیران ومعلمین ، اولیاء ودانش آموزان اقدام  گردد.

همچنین بیماریابی وغربالگری درتمامی مدارس تحت پوشش وشناسایی بموقع ، ارجاع ، درمان وپیگیری موارد ابتلا درمراکزبهداشتی درمانی تاحصول نتیجه از طریق معاینات ادواری دانش آموزان توسط مراقبین بهداشت مدارس وتیم مرکزبهداشتی درمانی شامل : بیماریها، مدارس وبهداشت خانواده  انجام شود.

ضمنا باتوجه به حساسیت موضوع وآگاهی ازوضعیت دقیق شیوع بیماری وبرآورد نیازهای دارویی جهت مداخلات لازم مقرر گردید که راهکارهای فوق الذکر بصورت ضمنی وبابسیج تمامی نیروهای درگیربرنامه از تاریخ بیست وپنجم ابانماه لغایت پایان آذرماه بصورت ضربتی درکلیه مدارس مقاطع مختلف شهر و روستا با اولویت مدارس دخترانه انجام گیرد واستمرار معاینات ومداخلات  درطی سال تحصیلی صورت پذیرد.