جلسه هماهنگی طرح پیام آوران فرهنگ بهداشت و سلامت در مدارس عشایری مناطق تابعه استان تشکیل شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی به منظور ارائه خدمات بهداشتی درمانی و در راستای اجرای طرح " پیام آوران فرهنگ بهداشت و سلامت در مدارس عشایری مناطق تابعه استان " جلسه ای در تاریخ هشتم آبانماه  با حضور کارشناسان آموزش و پرورش عشایر، نماینده  گروه های سلامت دهان و دندان، طرح و گسترش و کارشناسان سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در این جلسه ضمن بیان اهداف جلسه، به  ضرورت ، انتظارات و نحوه همکاری معاونت بهداشتی در اجرای این طرح  با تاکید بر آموزش سلامت ، مراقبتهای پزشکی و غیر پزشکی گروه های هدف دانش آموزی، مکمل یاری  و ارائه خدمات دهان و دندان به دانش اموزان اشاره شد.

.