کمیته هماهنگی معاینات دانشجویان بدو ورود به دانشگاه تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در راستای اجری برنامه های سلامت جوانان کمیته هماهنگی معاینات دانشجویان با حضور روسای ادارات آموزش دانشکده های پزشک ، داروسازی، پرستاری و مامایی، دندانپزشکی، پیراپزشکی و کارشناسان مسئول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شهرستانهای کرمانشاه و سنقر و نیز ستاد معاونت بهداشتی تشکیل گردید.

در این نشست به نحوه انجام معاینات دانشجویان براساس آخرین فرم و محل انجام معاینات مقدماتی و پزشکی و لزوم  ثبت نتیجه معاینات در سامانه الکترونیکی اشاره شد.

همچنین مقررگردید نمایندگان محترم دانشکده ها به منظور هرچه یهتر انجام شدن معاینات با کارشناسان سلامت جوانان ستاد مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه هماهنگی لازم را داشته و از ابتدای آبان ماه نسبت به اجرای برنامه مقدمات لازم را فراهم نمایند.