خانه بهداشت قلعه زنجیراز توابع شهرستان دالاهو با همکاری خیرین سلامت به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی خانه بهداشت قلعه زنجیراز توابع شهرستان دالاهو  با حضور دکتر اسماعیل غنیان معاون هماهنگی امور مجمع  خیرین استانهای کشور و خانواده خیر زنده یاد ابوطالب سلیمانی فر، آقای قنبری مدیر عامل مجمع خیرین کرمانشاه ،دکتر سمیعی نماینده معاونت بهداشتی  و توکلی کارشناس جلب مشارکتهای استان، سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دالاهو وجمعی از مسئولین استانی و مردم منطقه افتتاح گردید.

در این مراسم قنبری مدیر عامل مجمع خیرین سلامت کرمانشاه با بیان این مطلب که معجزه خیرین را باید باور نمود تصریح کرد نیکوکاری هم محدود به زمان  ومکان خاصی نیست و با کمک و مساعدت های خیرخواهانه و خداپسندانه می توان تنگناهای حوزه سلامت را رفع نمود .

ایشان اضافه کردند استان کرمانشاه پتانسیل بالایی  برای جذب خیرین سلامت دارد و ما باید از این ظرفیت برای بهبود وضعیت سلامت منطقه استفاده کنیم.

وی درادامه افزود روستای قلعه زنجیر دالاهو  جزو مناطق محروم است که به دلیل بعد مسافت از شهر دارای مشکلات فراوان می باشد. این روستا توسط مجمع خیرین سلامت  کرمانشاه شناسایی شد و با مدد از خانواده نیکوکارمرحوم ابوطالب سلیمانی فر ساکن تهران  موفق به احداث ساختمان جهت  خانه بهداشت گردیدند.

سپس آقای دکتر بیگ رضایی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان دالاهوضمن خوشامد و تشکر ازمجمع خیرین سلامت خواستار کمک وهمیاری بیشتر خیرین در رفع مشکلات بهداشتی ودرمانی شهرستان دالاهو شد.

ساختمان در زمینی  به مساحت 300متر( اهدایی مردم روستا ) و زیربنای 100متر مربع ساخته شد که هزینه ساخت آن بالغ بر 000/000/100/1ریال،  توسط مجمع خیرین سلامت استان فراهم گردید.

همچنین ملزومات لازم و تجهیزات راه اندازی آن توسط شبکه بهداشت شهرستان دالاهو تهیه و این مرکز به بهره برداری رسید .

در پایان با اهدای لوح سپاس از خدمات شایسته و ماندگار خانواده زنده یاد ابوطالب سلیمانی فرتقدیر بعمل آمد  واز حمایتهای اهالی خوب  منطقه  تشکر گردید.