هر ایرانی 35 تا 45 ساله، 13 دندان خراب دارد.

رییس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هر ایرانی 35 تا 45 ساله، 13 دندان خراب دارد.
      به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دکتر حمید صمدزاده در همایش کشوری سلامت دهان ودندان در هتل پارسیان گفت: در بررسی‌های به عمل آمده در کودکان 12 ساله ایرانی مشخص شد که هر کودک 12 ساله به طور میانگین 2.09 دندان خراب دارد که 83 درصد موارد آن مربوط به پوسیدگی دندان است.

وی تصریح کرد: این آمار برای ما مشخص کرد که ظرف مدت شش سال دو دندان کودکان خراب شده و این یعنی اینکه هر سه سال یکبار یک دندان خراب اضافه می‌شود.

صمدزاده اظهار کرد: در همین راستا عمده برنامه‌های ما در راستای پیشگیری از پوسیدگی دندان قرار گرفت که این طرح برای کودکان زیر 14 سال به اجرا درآمد که با استفاده از ترکیبات "فلوراید" و آموزش بهداشت دهان و دندان بتوان از پوسیدگی دندان‌های این کودکان تا حد زیادی پیشگیری کرد.

وی افزود: استفاده منظم از ترکیبات فلوراید 25 تا 45 درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند و در حال حاضر در همین راستا این طرح در 60 هزار مدرسه در حال اجراست و هفت میلیون دانش آموز ابتدایی را تحت پوشش دارد.