جلسه کمیته بهداشت روان استان تشکیل شد.

به گزارش روابط  عمومی معاونت بهداشتی  جلسه کمیته بهداشت روان استان  روز سه شنبه سیزدهم مهر ماه با حضور روانپزشک مشاور علمی برنامه بهداشت روان استان و نمایندگان صدا و سیما، هلال احمر، آموزش و پرورش، نیروی انتظامی ، سازمان بهزیستی، معاونت درمان دانشگاه، و مدیران گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد، سلامت خانواده، آموزش بهداشت و کارشناسان مسئول حوادث و بلایا، بهداشت مدارس و بهداشت روان معاونت امور بهداشتی تشکیل گردید.

در ابتدای جلسه آقای حقیقیان کارشناس مسئول سلامت روان در خصوص شعار سالروز جهانی کرامت انسانی در سلامت روان و کمک های اولیه روانشناختی و سلامت روان برای همه و آسیب ها و مشکلاتی که حوادث و بلایا برای گروه های آسیب پذیر جامعه مانند کودکان- سالمندان ، زنان باردار، افراد وابسته به مواد و بیماران دارای بیماریهای مزمن جسمی و روانی ایجاد می نماید  مطالبی را عنونا نمودند .

در این نشست مقرر شد شعار روز جهانی و هفته سلامت روان به صدا و سیما جهت هماهنگی با اعضاء محترم هیئت علمی گروه روانپزشکی جهت تهیه برنامه های رادیو تلویزیونی ارسال گردد.

جلسات آموزشی در مدارس جهت دانش آموزان تشکیل و مسابقه نقاشی و مقاله نویسی در مدارس برگزار و کارگاه همایش های بهداشت روان تشکیل گردد.

کارگاه سه روز آموزشی مداخله در بحران در معاونت امور بهداشتی با شرکت کارشناسان ارشد روانشناسی ادارات مختلف به منظور تشکیل تیم عملیاتی استان در آبان ماه تشکیل و اجرا گردد.

همچنین مقرر گردید متون آموزشی به شهرستان های تابعه جهت ارائه آموزش های لازم ارسال گردد ویک مقاله در خصوص سلامت روان در حوادث و بلایا جهت چاپ در هفته نامه های محل استان توسط واحد سلامت روان معاونت امور بهداشتی تهیه گردد.